her architecten staat voor Hans en Remko, maar het is meer dan dat. Binnen al onze projecten spelen thema’s als hernieuwen, herontwikkelen, herbestemmen, hergebruiken, herstellen, herstructureren en heroverwegen een grote rol. Zowel bij bestaande gebouwen als bij nieuwbouw, van klein object tot stedenbouwkundige plannen.

Hiervoor werkt her architecten in elk proces al in een vroeg stadium met vaste samenwerkingspartners voor interieurontwerp (Juan Nibbelink) en vastgoedadvies (Menno Bakkers).

herarchitecten

Hans
van Eeden

Hans is in 1999 als architect afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en heeft daarna 10 jaar gewerkt als projectarchitect bij Max van Aerschot architecten. In 2009 is Hans begonnen als zelfstandig architect in Haarlem onder de naam Hans van Eeden architect. Naast zijn activiteiten als architect is Hans sinds 2014 partner in MAAK Haarlem, een huisvestingsconcept voor maakbedrijven binnen 3D printing en circulaire economie.

Architectenregister: 1.000201.011

Remko
van Heummen

herarchitecten

Remko is na zijn bouwkundige opleiding aan de HTS in Haarlem als architect afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft daarna bij architectenbureau’s gewerkt als Dirrix en Van Wylick architecten, Van Berkel & Bos architectenbureau/UNStudio, M3H architectuur, Hans van Heeswijk architecten, Zwarts & Jansma architecten, Max van Aerschot architecten. In 2014 is Remko begonnen als zelfstandig architect in Haarlem onder de naam REMKO+.

Architectenregister: 1.960401.006

Vacature

her architecten is op zoek naar een bouwkundig medewerker/tekenaar. Lees hier meer.

Sollicitaties met portfolio en cv kunnen gemaild worden naar info@herarchitecten.nl